Apoteket inviger i Örebro i dag

Apoteket har tagit över som apoteksaktör på åtta orter runt om i landet. Idag, den 13 maj, invigs de nya apoteken som erbjuder allt från läkemedel till kvalitetssäkrade skönhetsprodukter.

– Vi ser fram emot att ta hand om både gamla och nya kunder. Vi hoppas att de ska uppskatta vår service och rådgivning kring läkemedel och det kvalitetssäkrade egenvårdssortimentet med bland annat våra populära egna varumärken Apotekets och Apoliva, säger Calvin Anderson, försäljningschef på Apoteket.

Att apoteken nu öppnar på åtta nya handelsplatser och köpcentra är en följd av den affär som Apoteket och ICA Hjärtat genomförde för en tid sedan. Apoteken finns i Örebro, Bromma, Norrköping, Ytterby, Jönköping, Borås, Växjö och Kalmar.

– Vi vill göra det enkelt för människor att må bra och vill finnas där många människor som har behov av våra produkter och vår rådgivning finns. Att vid behov få ta del av vår kunskap eller hämta ut läkemedel samtidigt som man exempelvis veckohandlar är något som förenklar vardagen för våra kunder, säger Maria Ahlestål, etableringschef på Apoteket.