Frans och Boris kommer till Slottets Sommarscen

frans2 (3)

I samarbete med arrangemanget Slottet Live anordnar City Örebro en Sommarscen med inriktning på familjen. Nu är det klart med de första artisterna dit. Frans och Boris Renée från Melodifestivalen är bokade söndagen den 17 juli.

Frans medverkan i Melodifestivalen har på kort tid fått hela Sverige att engagera sig och det råder Fransfeber från norr till söder! ”If I Were Sorry” har på rekordsnabb tid streamat över 8,6 miljoner gånger och med råge passerat platinanivå. Låten placerade sig som #1 på svenska Spotifylistan redan dagen efter release, en förstaplats som Frans haft stadigt grepp om ända sedan dess. Dagen efter Melodifestivalfinalen streamades låten hela 679 917 gånger och har därmed slagit rekord i flest antal streams på Spotify under en dag i Sverige.

Örebrokillen Boris som charmar alla med sin underbara personlighet och röst tävlade i Melodifestivalens tredje deltävling i Norrköping den 20 februari 2016 med bidraget “Put Your Love on Me” som gick vidare till andra chansen i Halmstad. Han gick sedan vidare till finalen där han kom på 10:e plats med sammanlagt 41 poäng. Boris bjuder alltid på sig själv och fansen blir bara fler och fler.

,