Tvåårig eventutbildning startar i Örebro – lokala näringslivet beroende av stora möten

eventutbildning (2)

Stiftelsen SKY och Cognosco AB har identifierat behovet av en utbildning riktad mot den expansiva mötes och eventindustrin. Under två år, 84 veckor, ska de erbjuda en branschanpassad utbildning, med mycket praktik i det nationella näringslivet. Utbildningen har riksintag och är förlagd till Örebro.

Utbildningen innehåller ekonomi, ledarskap, PCO i teori och praktik, projektledning, praktiker, och mycket, mycket annat som är en förutsättning för att organisera och genomföra framgångsrika möten och events.

Stina Storm, vd i City Örebro.

– På senare år har det blivit allt mer uppenbart att restauranger och handel blir mer och mer beroende av stora möten och events. Vi välkomnar alla utbildningar som stödjer detta marknadssegment, och Välkomnar PCO-utbildningen till Örebro.

,