Katrinelund har invigt sin nya lounge – premiär med inbjudna gäster

IMG_0043 (2)

På fredagen invigde Katrinelund sin nya lounge i Sjökrogen precis vid Hjälmarens strand. Roger Hjälm, Ida Lüpke och Anders Johnsson med övrig personal välkomnade inbjudna gäster och berättade om nysatsningen.

Loungens inredning går i samma stil som Sjökrogens äldre del. Vid fint väder öppnas loungens väggar upp och ”ute möter inne”, som en känd inredare skulle ha sagt. Loungen blir en ny entrédel där gästerna kan sitta ner och dricka något gott innan eller efter middagen eller bara njuta av något gott att dricka från baren, ta en kaffe eller äta något lättare.

Samtidigt fortsätter Katrinelund sin satsning på god mat av hög kvalité i gästgiveriet och med långt gångna byggplaner på utökade möjligheter till övernattning.

IMG_0033 (2)

IMG_0006 (2)

IMG_0009 (2)

IMG_0015 (2)

IMG_0021 (2)

IMG_0026 (2)

IMG_0027 (2)

IMG_0038 (2)