Stadium fortsätter som leverantör till ÖSK Ungdom

stadium

Örebro SK Ungdom och Stadium har avtalat om förlängt samarbete. Det innebär att Stadium fortsätter att vara officiell sportleverantör i ytterligare en femårsperiod till Örebro SK Ungdom.

– Vi har haft ett långt och framgångsrikt samarbete med Örebro SK Ungdom och det är mycket glädjande att vi nu signerat ett nytt flerårigt avtal. Örebro SK Ungdom är en av landets bästa ungdomsföreningar med en värdegrund och föreningsidé som passar Stadium och vår vision att aktivera världen. Tillsammans skall vi fortsätta att utveckla vårt samarbete och göra det möjligt för förening, ledare och aktiva att hålla på med det som de vill göra – alltså sin idrott, säger Niclas Andersson, Team Sales Coach Sverige.

Örebro SK Ungdom och Stadiums ambition samt målsättning är fortsätta utveckla samarbetet, både för klubben i stort men även för den enskilda medlemmen.

Daniel Rönnberg är Örebro SK Ungdoms ordförande.

– Vi som förening är väldigt nöjda med att få till detta avtal med en av Sveriges största sportleverantörer. Sara Larsson Ullbrand på marknad har gjort ett väldigt bra och gediget arbete för att få till detta avtal och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Stadium.

Patrik Öhman, butikschef på Stadium Marieberg beskriver samarbetet;

– Vi på Stadium är stolta över att vi har fått förtroendet att vara Örebro SK Ungdoms officiella sportleverantör över de kommande 5 åren. Vi har haft ett gott samarbete i närmare 20 år. Under denna period har vi sett föreningen växa med fokus på ungdomarna i centrum. Stadiums ambition är att under denna avtalsperiod ha en förbättrad tillgänglighet för föreningens medlemmar och ytterligare ett vassare samarbete vid evenemang. Ett första steg i detta kan man se redan idag. Det gäller vår tydligare exponering av ÖSK U färdigtryckta träningssortiment som idag även finns att tillgå i vår nyöppnade butik i Krämaren.