Musikfest på söndag i Vivalla med Boris och barnkör

Musikfest Vivalla

Den 29 maj blir det musikfest i Vivalla. Det stora dragplåstret är hemmasonen Boris René. Sånglärkan hälsar alla välkomna till Vivalla centrum klockan 13.30–14.30. Uppträder gör även barnkören IMK One Piece.

– Vi vill skapa mötesplatser för människor och visa att det händer positiva och roliga saker i Vivalla centrum, säger Karin Svärdh. Karin är språkmusiker och jobbar med Sånglärkan, en musik- och integrationsverksamhet i Vivalla förskoleområde.

– Det är Sånglärkan och Kulturskolan som arrangerar dagen och jag kommer att sjunga tillsammans med familjer från Vivalla förskolor, berättar Karin. Konferencier är Caxton Njuki, eftertraktad föreläsare, utbildare och konferencier som bland annat jobbat inom flera idrotter från klubb- till landslagsnivå.