Nygammal entré när Swedbank flyttar – Sitevision öppnar nytt kontor i bankhallen

swedbank nygammal entre

Under året ska Swedbank på Drottninggatan flytta från sina lokaler i gatuplan. Företaget Sitevision kommer då att flytta in i det så idag är en K-märkt bankhall. Enligt fastighetsägaren Aspholmen Fastigheter AB kommer den nu dolda entrén i hörnet Drottninggatan och Nikolaigatan att öppnas på nytt (se bilden hur entrén såg ut innan bankomaterna placerades där).

Swedbank kommer dock att finnas kvar i fastigheten en trappa upp. Ombyggnationen av lokalen beräknas kosta 25-30 miljoner kronor. Det som idag är Swedbanks entré kan komma att bli butik eller restaurang.

One comment on “Nygammal entré när Swedbank flyttar – Sitevision öppnar nytt kontor i bankhallen
  1. Det var visst minutenautomater där, inte bankomat då det var sparbanken som var där. Troligen skedde detta 1977.

Comments are closed.