The Fooo Conspiracy till Conventum i oktober

fooo

The Fooo Conspiracy åker ut på en stor arenaturné i höst. Den 29 oktober kommer de till Conventum. Bandet avslöjade detta själva från Södra Teaterns scen på måndagen. Biljetterna släpps på onsdag den 1 juni klockan 10.00 via LiveNation.se.

Ibland kan musik väcka en rörelse. Det är precis vad som hände i Sverige när The Fooo Conspiracy började sin resa 2013 genom att uppträda på Stockholms gator och engagerade så kallade ’Foooers’ som idag finns över hela världen.

The Fooo Conspiracy består av Felix Sandman, Oscar Enestad, Oscar ’Ogge’ Molander & Omar Rudberg. Att vara förband till både Justin Bieber och One Directions konserter i Sverige var bara början för gruppen som nu sålt ut två turnéer och Ericsson Globe med sin egna show ’The 5th Element’. De har redan hunnit bli tilldelade priser som ’Årets Innovatör’ på Grammisgalan, ’Årets konsert’ på Rockbjörnen samt MTV EMAs ’Best Swedish Act’, för att nämna några.