Fjärde året för Flack med vänner på Trystorp

trystorp2

I sommar ges föreställningen Stjärnkväll på slottet för fjärde året i rad på Trystorps slott. För första gången kommer föreställningen även till Brevens bruk. Peter Flack är motorn i föreställningen. Tillsammans med Peter delar fru Marie Kühler och dotter Amanda på värdskapet och intervjuar gästerna. Som vanligt tar Hjalmar Berglund en rejäl plats i föreställningen.

Stjärnkväll på slottet är ett populärt underhållningsprogram. Förra sommaren kom drygt 5 000 personer till den natursköna slottsparken i sydvästra Närke. Årets upplaga gästas av Sharon Dyall, Nisse Landgren och Beatrice Järås. I Brevens bruk ersätts Sharon av Ida Sandlund. Precis som tidigare år svarar Peter Tikkanen för musiken.

Stjärnkväll på slottet ges på Trystorps slott 21, 22, 23, 28, 29 och 30 juli. Till Brevens bruk kommer föreställningen 12 och 23 augusti. Före föreställningarna underhåller Dixie Talks med gladjazz.

trystorp