Johanna Tångring ny chef för företagshälsa och tolkförmedling i regionen

Johanna Tångring blir ny chef på Förvaltningen för företagshälsa och tolkförmedling i Region Örebro län. Hon tillträder tjänsten i början av september. Johanna Tångring har tidigare varit verksamhetschef för företagshälsan inom Landstinget Västmanland. Från den anställningen tar hon bland annat med sig vanan av att arbeta med breda uppdrag i en politisk styrd organisation.

– Jag ser med spänning fram emot att få komma till Region Örebro län. Jag hoppas att jag med mina tidigare erfarenheter i kombination med ett proaktivt förhållningssätt kan bidra till utvecklingen av Förvaltningen för företagshälsa och tolkförmedling, säger Johanna Tångring.

– Jag tycker det känns väldigt bra att kunna presentera Johanna Tångring som ny förvaltningschef inom Region Örebro län. Hennes erfarenhet och personliga egenskaper gör att hon är rätt för uppdraget, och jag är övertygad om att hon kommer att utveckla verksamheten hos oss, säger Rickard Simonsson, regiondirektör.