Rasmus Persson (C) lämnar politiken – avsäger sig alla uppdrag

rasmus

Efter tio år som ansvarigt kommunalråd för social välfärd i Örebro kommun och 18 år som politiskt aktiv väljer Rasmus Persson (C) att lämna samtliga politiska uppdrag i Örebro.

– Det har varit ett mycket svårt beslut att lämna politiken efter alla dessa år men jag känner att det är rätt tid att göra något nytt och lämna över ledartröjan till någon annan. Det har varit helt fantastiskt att ha fått möjlighet att få vara med utveckla Örebro och Centerpartiet, för det är jag djupt tacksam säger Rasmus Persson (C) kommunalråd.

– Jag kommer lämna samtliga lokala uppdrag men exakt hur jag kommer göra med mina nationella uppdrag är i dagsläget inte fastställt. Det enda jag vet just nu är att de inte kommer vara lika många som idag, säger Rasmus Persson.

Rasmus kommer från den 1 oktober att arbeta som direktör för överförmyndarverksamheten i Västerås. Fram till detta datum kommer han att fullfölja sitt uppdrag som kommunalråd.

One comment on “Rasmus Persson (C) lämnar politiken – avsäger sig alla uppdrag
  1. Att man kan förfölja ngn som försöker få en människa i arbete så att denne inte går överstyr och begår brott mot mänskligheten övergår mitt förstånd. Vad jag förstår har denna politiker försökt få till ett arbete för denna person, som invandrat till vårt land och bara det är verkligen toppen och mer än vad de flesta politiker gör, för de pratar mest men när det gäller sker ingenting. Är motsatsen bättre kan inte förstå kritikern till detta. Man är oskyldig till det att brott kan bevisas. Vi måste göra allt för att få våra flyktingar i arbete annars göds terroristerna.

Comments are closed.