Bauer tecknar avtal om utrustning till Örebro Hockey

Bauer Hockey fortsätter sin starka tillväxt med ytterligare elitklubbsavtal. Efter förra veckans stora nyhet om samarbetet med Frölunda HC signas idag ett helt nytt avtal med Örebro HK. Det femåriga avtalet innebär att Bauer Hockey blir officiell samarbetspartner för sportutrustning till både elit- och juniorverksamheten.

– Vi välkomnar Örebro HK till Bauer-familjen och ser fram emot ett givande samarbete. Det ska bli spännande att följa och stötta klubben i deras starka satsningar framåt. Klubben har stort hjärta, engagerade fans och en vilja av stål, säger Marcus Johnsson, Senior Marketing Manager, Bauer Hockey.

Samarbetsavtalet löper över fem år och ska ge både elit- och juniorsatsningar stora fördelar i och med Bauers innovativa produktutveckling och breda utbud av utrustning.