Jasmine Kara spelar på Södra Vattentornet – och är med i Örebropratarna

jasmine kara

Artisten Jasmine Kara från Örebro har gjort kometkarriär och medverkade i stora program som Allsång på Skansen och Så ska det låta på SVT och Let’s dance och Körslaget i TV4 och turnerade i bland annat Sverige, Storbritannien och Japan. Hon hade även en etta och femma samtidigt på iTunes UK’s Blueslist och fanns med på Tokyo hot 100.

Den 11 juli är det hon som är dagens Örebropratare, ett radioprogram som du bland annat hör här på Örebrokuriren.se samt Jenneboradio.se. Programmet sänds även i närradion och Länsradion.

Den 16 juli kommer hon till Örebro för en spelning på Södra Vattentornet.

2014 flyttade Jasmine Kara till Los Angeles för att satsa ännu mer på musiken, men knutor på stämbanden gjorde att hon försvann ganska mycket från den svenska musikscenen. Nu är hon opererad och mer redo än någonsin. Och i höst kommer hon tillbaka på riktigt när hon släpper två nya EP på samma dag. Redan i sommar gör hon en turné i Sverige och i augusti släpper hon den första singeln från den ena EP:n ”Love at first sound”.