I dag släpps Live at Heart-appen – få koll på hela musikfestivalen

live at heart app

I fjol gjorde Kent Cederströms, Mårten Olssons och David Littorins festivalapp ”LAH15” succé hos Örebropubliken och i år samarbetar trion tillsammans med Live at Heart för att utveckla årets festivalapp.

Under Live at Heart 2015 utvecklade Kent, Mårten och David en oberoende festivalapp till Live at Heart, en app som var helt gratis att ladda ned och som bland annat gav användarna möjlighet att lyssna på festivalens artister och ta del av festivalens spelschema. I år samarbetar trion tillsammans med Live at Heart och årets festivalapp är redan under utveckling.

”Det här känns jätteroligt och vi är väldigt glada över att vi har knutit en professionell app till festivalen. Eldsjälar och initiativtagare har alltid varit navet i Live at Heart och därför är vi oerhört stolta över att de här duktiga killarna vill samarbeta med oss. Jag har redan testat årets app och kan säga att jag är väldigt nöjd. Publiken kommer att gilla det här.” säger Jimmy Nivrén Olsson, kommunikationsansvarig på Live at Heart.

Årets festivalapp, som går under namnet LAH16, blir festivalens officiella app. Appen är gratis och finns redan nu att ladda hem för både Iphone och Android. Appen är fortfarande under utveckling och fler funktioner blir tillgängliga allt eftersom festivalen närmar sig.

“I årets app kommer användare av LAH15 självklart att känna igen sig. Vi kommer försöka förfina framförallt spelschemat efter önskemål jag hörde dels under festivalen och dels efter. Även under den korta testfasen har vi plockat in åsikter som vi laborerar med.” säger Kent Cederström, grundare och utvecklare av LAH15 och LAH16.