40 nya artister klara för Live at Heart

live at heart nya band

Live at Heart släppte på onsdagen 40 nya artister till sommarens festival. I veckans bandsläpp hittas artister från USA, Kanada, England, Irland, Tyskland men också från våra grannländer Danmark och Finland. Dessutom kryllar det av lokala talanger från Örebro. Nu är festivalen totalt uppe i drygt 150 bokningar men lovar också att det kommer att släppas ytterligare artister under sommaren.

Alla bokade artister går att lyssna på via Live at Hearts hemsida och via festivalens app, sök på LAH16 där du laddar ner dina appar.

Fullständig lista:

Don Graham (KANADA), Comminor, Kris Gruen (USA), THEA, Quake Matthews (KANADA). Peppina (FINLAND), Lars Henrik Andersson, Hvmmingbyrd (IRLAND), Kvav, Maybe Canada, The Tape, Lighthouse Sweden, Hildur Höglind, Lazy Afternoon, Roanokeans, The Winchester Widowmakers, Hurriah, The Second Bird, Monica Jeffries (TYSKLAND), Timshel (FINLAND), Emma Varg, Royal Prospect, Astrakhan, Mohlavyr, Mikael Persson & The Rigolettos, Mudfish, The Pitastro, Urban&Jonas, MaidaVale, Per Alexanderson, Joybells, Atlantic Francis, Buford Pope, SILVASTONE (ENGLAND), The Johnny McCuaig Band (KANADA), The Boy That Got Away (DANMARK), Markus Kjellrup, Joakim Linder, Karin Sondell, Magic Jove