Marit Bergman på turné i sommar – premiär i Örebro på lördag

marit

I höstas återvände äntligen popdrottningen Marit Bergman tillbaka in i rampljuset med ny musik, för första gången på svenska. Albumet “Molnfabriken”, med singlarna ”Dra åt helvete”, ”Ibland gråter jag bara för att tiden går” och “Dansa Mamma!”, följdes av en miniturné i januari. Nu kan vi meddela att Marit beger sig ut på en efterlängtad sommarturné med nio stopp.

Molnfabriken har fått strålande recensioner och Marits miniturné med konserter i Stockholm, Göteborg och Malmö under januari sålde snabbt slut.

Såhär berättar Marit om sommarturnén:

“Jag har en stark känsla av att detta blir den bästa sommarturnén nånsin. Jag är vansinnigt nöjd med mitt nya band och det verkar publiken hittills vara också, ser fram emot att fler ska få lära känna dem. Susanna Risberg, gitarrist med magi kring sig, fantastiska sångerskan Caroline Schröder som även spelar synthar och gitarr, rytmsystrarna Amanda och Isa Savbrant, och så Åsa Jacobsson, troget vid min sida since 2001, på klaviatur och synthar”

Turnépremiären blir i Stadsträdgården i Örebro nu på lördag.