Världsklass med musikaltema på stjärnkvällen vid Trystorps slott

IMG_0017

På fredagen var det premiär för den fjärde upplagan av Stjärnkväll på slottet. Slottet är i det här fallet är Trystorps slott i Västernärke. Återigen har Peter Flack med familj samlat ett härligt gäng artister till slottsparken. Gäster i år är världstrombonisten Nils Landgren med rötter i Degerfors. Tillsammans med hustrun, dansaren och artisten Beatrice Järås samt en av Sveriges bästa musikalröster, Sharon Dyall bjöd Peter med fru Marie Kühler Flack och dottern Amanda på härlig underhållning. Musikaliska mästerstycken blandades med humor serverad av både ”Hjalmar Berglund” och ”Astrid Höök”. Musiken kom från kända musikaler som Chicago och Guys and Dolls samt Disneyfilmer.

De drygt 600 personerna i publiken fick även en unik tolkning av klassikern Ack Värmland av Nils Landgren. Föreställningen avslutades med ett gemensamt medley med musik av Povel Ramel.

Se Örebrokurirens bilder från Stjärnkvällen på Trystorp.

IMG_0008

IMG_0011

IMG_0018

IMG_0026

IMG_0028

IMG_0040

IMG_0046

IMG_0054

IMG_0061

IMG_0073

IMG_0076

IMG_0085

One comment on “Världsklass med musikaltema på stjärnkvällen vid Trystorps slott
  1. En helt fantastisk kväll!
    Lockar till många goa skratt och härlig musikalisk njutning!

Comments are closed.