Plura, Ebba och Wiehe bjuder på amerikansk sångbok – på svenska

plura, ebba o wiehe

American Songbook – på svenska är namnet på den gemensamma turné Mikael Wiehe, Ebba Forsberg och Plura Jonsson gav sig ut på våren 2015. I sommar gör trion en efterlängtad repris på förra årets livesuccé. På lördag den 30 juli kommer de till Stadsträdgården i Örebro.

Var och en är Plura Jonsson, Mikael Wiehe och Ebba Forsberg några av landets mest särpräglade och respekterade artister. I sin gemensamma kärlek för den amerikanska låtskatten har de funnit något att samlas kring och resultatet, föreställningen American Songbook – på svenska är en upplevelse som i sig utgör en helhet ännu större än de enskilda delarna.

Tillsammans kommer de i sommar återigen ta sig an favoriter ur den amerikanska låtskatten. Bob Dylan, Leonard Cohen, Tom Waits och Tom Petty är några av namnen som trion tolkar och klär i svensk språkkostym.