Gul är ny PR-byrå för Candles Scandinavia

candles

Gul PR är ny byrå för Di Gasell-prisade örebroföretaget Candles Scandinavia. Gul PR ska långsiktigt arbeta för att öka konsumentkännedomen om Candles Scandinavia och deras varumärken.

  – Candles Scandinavia är ett spännande företag med väldigt höga ambitioner. Jag är glad att få samarbeta med dem. När trenden är att flytta produktion utomlands väljer de att satsa på tillverkning i Sverige och samtidigt prioritera kvalitet och säkerhet, säger Vilhelm Hanzén, grundare av och PR-konsult på Gul PR.

Candles Scandinavia är nordens största återförsäljare av ljus och doftljus. Genom grossistverksamhet och egen tillverkning har företaget kontinuerligt vuxit mycket varje år sedan starten 2009 och blev utsett till Di Gasell-företag i Örebro både 2014 och 2015. I företagets portfölj finns bland annat ljus från marknadsledande ljustillverkare som Woodwick, Colonial Candle och Bridgewater. Den egna tillverkningen utgår från företagets huvudkontor i Örebro och där tillverkas bland annat ljus för de egna varumärkena A-Collection och Olivia & Co, samt Private Label-ljus för Clas Ohlson, Lagerhaus, Edblad med flera.

– Trots att vi har Nordens modernaste och mest effektiva produktionslina för fyllning av doftljus är kännedomen om oss och de möjligheter vi erbjuder private label-kunder relativt låg. Vår förhoppning är att fler kunder som idag får sina ljus tillverkade utanför Sverige ska få kunskapen om möjligheten att få dessa tillverkade på hemmaplan, med kortare ledtider och ökad kvalitet. Med hjälp av Gul PR är målet att öka kännedomen om Candles Scandinavia och våra varumärken, säger Viktor Garmiani, VD Candles Scandinavia.

One comment on “Gul är ny PR-byrå för Candles Scandinavia
  1. Kan man komma o köpa från fabriken ? Är det billigare pris då? ;)) Mvh: en som inte kan leva utan doftljus. Hittade ny favorit igår och fick höra att dom tillverkas här i Örebro. Vill komma o besöka fabriken ?

Comments are closed.