Barnslig och magisk höst på Länsteatern

barnteater

Länsteatern fortsätter sitt arbete med att erbjuda föreställningar riktade till barn och ungdomar. På programmet i höst står bland annat Tvätttid som spelas för elever i årskurserna 4-6 under höstterminen. För samma årsgrupp ges även Pojke med resväska, en berättelse om en pojke som tvingas fly utan sina föräldrar.

För de något äldre ungdomarna spelar Länsteatern på nytt Danjin Malinovics egen historia om flykten från kriget på Balkan under 90-talet. Kärleken är fri är också en pjäs för årskurs 9 och gymnasiet. För de allra yngsta barnen bjuder teatern på Illusionistens assistent, en magisk föreställning med Kalle Nilsson.

I våras presenterades programmet för Länsteatern 2016-2017. Läs mer här:

”Bokstölden” i Ramsberg blir teaterpjäs – här är Länsteaterns program 2016-2017