Jasmine Kara släpper sin nya singel i dag – hör henne i Örebropratarna

jasmine kara

I dag släpps Jasmine Karas nya låt ”Fade to Black”. Samtidigt släpps även en video till låten. Både låten och videon handlar om att, trots att man inte borde, gå tillbaka till något man gått vidare från men behöver göra bara en allra sista gång.

Videon handlar om ett par som tidigare har levt ett liv som kriminella men har velat lämna den världen och börja om på nytt. De inser snart att det var mycket lättare att tänka än att göra det när samhället vägrar att ge dem en andra chans. Om de inte faller tillbaka in i kriminaliteten en allra sista gång kommer de inte att ha råd till hyra eller mat.

Bakom videon ligger ett stort filmteam med flera Hollywoodskådespelare och producenten Jack Knight, som tidigare bland annat har arbetat med Usher, Jennifer Lopez, Lil’ Kim och Christina Aguilera.

I videon medverkar skådespelare som Isaac Singleton Jr, känd från Pirates of Carribean och Anger Management, Hollywood-skådespelarna Jason O’neil Hudson, Travis Richardson och Will Roberts.

Jasmine Kara har skrivit låten tillsammans med Nicklas Laine och Albin Nicklasson. Jasmine är en av tio Örebropratare. Hör hennes program här:

Jasmine Kara