Webbyrån 8190 Design får ny delägare

819033

8190 Design välkomnar Pierre Ljudén som ny delägare in i webbyrån. Genom rekryteringen av Pierre så delas nu bolaget på tre ägare, samtidigt som man stärker sin position på marknaden. Pierre kommer närmast från Bording AB som tillhör den danska koncernen F.E Bording, där han varit sedan 2012.

Byrån har sedan i fjol sitt huvudkontor i Örebro.

Pierre tillträde 15 augusti 2016 som ny delägare i bolaget där han kommer ha rollen Sales Manager, med fokusering på att öka försäljningen.

– Vi kände att det var rätt tid att expandera, för att kunna ta ytterligare marknad. Att vi kunde hitta en lösning med Pierre känns både kul och spännande, han kommer komma in med mycket engagemang i bolaget och ge hela verksamheten ett lyft. Då han kommer att vara en stor bidragande faktor till att vi kan hålla fokus på försäljning och utveckling samtidigt som den dagliga verksamheten pågår i full takt, säger Simon Gustafsson, delägare och Project Manager.

– 8190 Design har vuxit och byggt sig ett namn på marknaden det senaste året, vilket gör att det känns som ett bra och naturligt steg i min karriär. Det är ett företag med stora ambitioner som vill växa och har alla möjligheter att göra det. Är stolt och glad att vara en del av 8190 Design, säger Pierre Ljudén.