Per-Åke Sörman formellt vald till nytt kommunalråd för Centerpartiet

Per-Åke Sörman är nu formellt vald till nytt kommunalråd för Centerpartiet i Örebro kommun. Första dagen på den nya förtroendeposten blir den 7 oktober.

– Vi i nomineringskommittén berättade om sommarens arbete och vilka ledord vi haft i fokus under processen. Vårt nomineringsförslag fick ett rungande ja i salen och vi i kommittén kan känna oss nöjda med den öppna process vi haft i nomineringsarbetet under sommaren, säger Maria Kaikkonen ordförande i nomineringskommittén.

– Stolt, glad och taggad, så kan man sammanfatta känslorna från mig, hälsar Per-Åke Sörman. Det är laget Centerpartiet som är viktigast vi är många runt mig och visst det kommer vara lite rörigt inledningsvis när vi tappar mycket erfarenhet men nya ögon och en hunger får kompensera detta på lång sikt så jag ser fram emot den kommande tiden med tillförsikt fortsätter han.