Då kommer en akustisk Winnerbäck till Conventum

winnerbäck

Lars Winnerbäck åker på en avskalad akustisk turné under hösten 2016 till februari 2017. Den tredje oktober är det turnépremiär på Cirkus i Stockholm. Den 29 oktober kommer han till Conventum.

I juni släpptes Lars Winnerbäcks album Granit och Morän. Det följdes av en omfattande sommarturné som i lördags avslutades med en storslagen arenakonsert i hemstaden Linköping. Redan i oktober är det dags för Winnerbäck att åter möta publiken, men då i ett helt annat format. I kontrast till sommarens stora scenproduktion ger han sig i höst ut på en turné med en mer intim inramning.

Med start i Stockholm för två kvällar på Cirkus kommer Lars Winnerbäck turnera i en akustisk, avskalad sättning. I centrum kommer sångerna, texterna och närheten till publiken stå.

Turnén delas upp i två etapper, en i oktober-november och en efter årsskiftet i januari-februari. En exklusiv turné med en av nordens största artister i ett format publiken sällan har förmånen att se honom i.

Biljetter släpps måndag 29 augusti.

Foto: Unitedstage.se