Fler än 25 000 har lyssnat på Örebropratarna i sommar

örebropratarna 25 000

25 030. Så många har lyssnat på Örebropratarna till dags dato. Och fler blir det för var dag. För trots att majoriteten av lyssningen skedde under juli, så fortsätter många att lyssna på de tio programmen.

Här kan du bland annat höra om aktuelle Boris René från Vivalla. Han har nu valt att sluta som elitfotbollsspelare och satsa helhjärtat på musiken. Hör även Jasmine Kara som precis har släppt en ny singel och Marie Kühler Flack som lämnat Nya Parkteatern och istället ska spela revy i Brevens Bruk. Och Viktoria Buskqvist som är en mästare på recept – och stadsplanering. Eller lyssna på landshövding Maria Larsson som på onsdag välkomnar länets OS-deltagare till slottet för hyllningar.

På bilden ses producenterna till Örebropratarna, K-G Ekblom och Tomas Jennebo tillsammans med Viktoria Buskqvist och Marie Kühler Flack.

De tio programmen hittar du här: http://www.orebropratarna.se/