Nu har Live at Heart blåst igång

IMG_0091

Live at Heart invigdes i går med en gala på Konserthuset ledd av Marie Kühler Flack och Magnus Dahlberg. Galan var starten på en musikfest under fyra dagar på flera musikscener i city. Kommunalrådet Björn Sundin (S) förklarade Live at Heart för invigt.

Under galan delades det ut priser till framstående kulturarbetare. Linus Andersson, Eleni Young och David Sandberg fick årets Filmfot för deras film Kung Fury. Priset delades ut av Åke Lundström. Årets låtskrivarstipendium gick till Dimpker Brothers, det vill säga Adam och Martin Dimpker. Priset Musikörat tilldelades Göran Samuelsson för hans Packmopedsturnén i Värmland.

På scen under galakvällar stod Cary Hudson, Dimpker Brothers, Sturle Dagsland, Göran Samuelsson, Cris Derksen samt Johnny McCuaig Band.

IMG_0041 (2)

IMG_0071 (2)

IMG_0075

IMG_0077

IMG_0122 (2)

IMG_0109

IMG_0102

IMG_0040 (2)

IMG_0029 (2)