O Helga Natt kan bli ett helgevent – nye arrangören vill utöka julkonserten

ohelganatt

– Min ambition är att på sikt utöka O, Helga Natt till ett helgevent med aktiviteter som lockar besökare till stan redan på fredag för en weekend med julshopping, upplevelser och O, Helga Natt som en fantastisk avslutning. Jag tror och hoppas på en bred uppslutning från näringslivet kring O, Helga Natt, säger Davor Dundic vd och ägare till Ambitiös Holding AB.

Vdn har förhoppningar att konserten ska fortsätta att sändas i TV4.

– TV4 är positiva, men vi har inte kommit i mål ännu.

Ambitiös Holding AB är den nye ägaren till reklam- och eventbyrån SoulNPP, som tidigare arrangerade O, Helga Natt. Byrån gick i konkurs i maj, men förvärvades av Ambitiös i somras.

– Vi ska teckna avtal med Örebro kommun om de ekonomiska villkoren under de närmaste dagarna och avser att genomföra evenemanget 2016. Det blir en tuff utmaning, men vi är helt inställda på att lyckas, säger Davor Dundic, vd och ägare till Ambitiös Holding AB.

foto: ICON Photograpy

, ,