Fler charterresmål från Örebro Airport – hit kan du åka i sommar

fritidsresor

Fritidsresor breddar sommarprogrammet i Kroatien med de tre orterna Rabac, Rovinj och Porec i Istrien. Sedan förra året har antalet bokade resor till Kroatien ökat med 100 procent. För att möta den ökade efterfrågan fördubblar Fritidsresor nu volymen inför sommaren och lanserar tre nya resmål i den norra delen Istrien. Avgångarna sker från Stockholm/Arlanda, Göteborg/Landvetter, Norrköping Flygplats och Örebro Airport.

– Den genuina känslan, det kristallklara havet och det gynnsamma prisläget är några orsaker till att många svenskar förälskat sig i Kroatien. Därför känns det väldigt kul utöka programmet med Istrien – en del som kanske inte är lika utforskad än bland oss svenskar, säger Leyla Öfwerström, informatör på TUI Nordic/Fritidsresor.

foto: Fritidsresor

,