Nypremiär och boksläpp för Jonas Gardell – till Conventum i höst

Torsdag 15 september är det nypremiär för Jonas Gardells kritikerrosade show ”30 år tillsammans”. Efter 20 föreställningar på Rival i Stockholm följer stor Sverigeturné med drygt 30 föreställningar runt om i landet. Den 20 november kommer han till Conventum.

Samma dag som nypremiären kommer även Jonas Gardells nya, påkostade bok ”Bara på besök” (Norstedts) ut, en sorts memoarer med massor av bilder, framför allt av fotografen Stellan Herner som följt Jonas Gardell genom nästan hela hans karriär.

– Jag är så peppad av att publiken är så peppad, säger Jonas Gardell inför nypremiären, det blev ju nästan utsålt över snart sagt hela landet långt i förväg, och eftersom premiären klarades av redan i april vet jag ju att det är en rolig show jag har att bjuda på, säger Jonas Gardell.