Klart för take off till Nederländerna på måndag morgon

flyg nederländerna premiär

Tidigt på måndagsmorgonen lyfter premiärplanet på linjen mellan Örebro och nederländska Groningen. En officiell invigning av linjen kommer att ske på plats på Groningen Airport Eelde. Ledningen för Örebro Airport, med vd Mikael Smedberg i spetsen, kommer att vara med på premiärturen.  

Sex dagar i veckan trafikeras linjen mellan Örebro – Köpenhamn – Groningen.

”Vi knyter nu ihop två regioners behov att resa ut i världen via flygnavet Kastrup. En utveckling blir att kunna erbjuda bra resor till Nederländerna och inte minst arbeta för ett ökat inresande till regionen. Vi har inlett samarbete med Örebrokompaniet och övriga intressenter”, sa Mikael Smedberg VD för Örebro Airport när flyglinjen presenterades.

,