Stort intresse för Musikhjälpen på Stortorget – informationsmöte på onsdag

Intresset att haka på Musikhjälpen när eventet kommer till Örebro i december är superstort. Nu flyttas informationsmötet från City Örebros lokaler till Nikolaikyrkan för att få plats med alla som vill komma på det öppna mötet.

– Att så många örebroare engagerar sig redan nu och vill komma på den första kick-offen är otroligt, säger projektledare Madde Klippel vid City Örebro. Vi inser att våra lokaler räcker inte till och därför vände vi oss till Nikolaikyrkan för ett samarbete som vi vet kommer bli fantastiskt!

Vid mötet medverkar bland annat representanter från Sveriges Radio och Sveriges Television för att tillsammans med Örebro kommun, City Örebro och Örebrokompaniet peppa igång alla örebroare inför det att Musikhjälpen gästar Örebro den 12:e-18:e december.

Mötet äger rum onsdag 28/9 19.00 och är öppet för allmänheten.

Det kommer även att serveras te och kaffe till förmån för Musikhjälpen.

Arrangörer: Örebro kommun i samarbete med City Örebro och Örebrokompaniet.

,