Startskottet för Musikhjälpen – informationsmöte i kyrkan

musikhjälpen anders

Med start den 12 december drar Musikhjälpen 2016 igång. I år är arrangemanget på Stortorget i Örebro och temat är barn i krigsområden rättighet att gå i skola. På onsdagen var en stor delegation från SVT, Sveriges Radio och Radiohjälpen på plats i Örebro för att informera om evenemanget. Intresset från örebroarna var så stort att mötet fick flyttas från en konferenslokal till S:t Nicolaikyrkan. Där klargjordes att detta arrangemang kräver ett stort engagemang lokalt.

– Vi vill få stan på fötterna, summerade Pär Nordahl, projektledare på SVT. Örebroarna gör det här tillsammans och alla bidrag räknas, sa han vidare.

Kyrkoherde Anders Lennartsson välkomnade besökarna till kyrkan vid Stortorget.

musikhjälpen logga kyrka

,