Massor med aktiviteter under Seniorfestivalen – stor final med Lill-Babs

lill-babs seniorfestival

Seniorfestivalen i Örebro pågår 3–8 oktober och bjuder på ett fullspäckat program med syftet att inspirera till hälsa och livskvalitet för seniorer. Även i år blir det storslagen final på Conventum, med mässa och uppträdanden av bland andra Lill-Babs.

Landshövding Maria Larsson inviger veckan på Stortorget måndag den 3 oktober kl. 12.30, där vi även kommer att bjuda upp till allsång med mera. Efter invigningen blir det mingel på Stora Hotellet, där estradören och sångaren Håkan Isacsson underhåller.

På torsdag i Tegelbruket uppmärksammas den nationella kampanjen ”Bättre balans” med minimässa, föreläsningar om positivt åldrande med rätt träning och ett besök av Bo Hagström från tittarsuccén ”Solens mat”. Veckan avslutas på lördagen med mässa på Conventum Arena med mängder av utställare. Nytt för i år är föreläsningar och scen med modevisning och gympa. Final på Conventum Kongress kl.16.30. Daniel Hammargren Jansson, programdirektör Social välfärd, Örebro kommun, är avslutningstalare. Lili Öst kommer med en musikalisk föreläsning. Kisa-Seniorit dansar och Lill-Babs bjuder på show.