Richard Kennett är ny evenemangsansvarig på Örebrokompaniet

richard k

I dag presenterar Örebrokompaniet sin nye evenemangsansvarige. Och det är ett namn som klingar välbekant för många örebroare: Richard Kennett (mitten i bilden).

För en tid sedan blev det klart att Örebrokompaniets evenemangsansvarige Kimmo Kirvesmäki lämnar bolaget för att driva den nya verksamheten på Frimis Salonger. Hans ersättare blir Richard Kennett, vars produktioner O, Helga Natt och Rådhuskalendern etablerat honom som en av Örebros främsta evenemangsarrangörer på senare år.

Richard har även genomfört flera andra uppdrag för olika beställare, bland annat Atlas Copco, men han är också en rutinerad marknadsförare med många års erfarenhet från den egna reklambyrån Soul Design.

Christer Wilén, VD på Örebrokompaniet är mycket nöjd med bolagets senaste rekrytering.
-Richard kommer genom sin långa erfarenhet som entreprenör inom event och PR-branschen starkt bidra till att uppfylla visionen om Örebro som Sveriges fjärde största mötes- och evenemangsstad.

Richard Kennett kommer även att ansvara för projektet ”Stora evenemang i Örebroregionen” ett projekt som Örebrokompaniet driver i samarbete med Region Örebro Län. Han börjar sitt uppdrag den 3 oktober.

Bilden är från presentationen av “nya” Örebro slott. Med på bilden är även Viktoria Buskqvist och Anders Ejdeholt från arkitektbyrån White.

,