Mårten Andersson får hybris – igen

mårten a

Mårten Andersson är ute på sin stand up-turné HYBRIS just nu. Han var ute på vägarna under våren och nu fortsätter succén även under hösten och den 14 oktober kommer han tillbaka till Örebro efter succén i våras. Platsen är Elite Stora Hotellet.

I och med turnén gör han sina sista framträdanden i Sverige på ett tag innan han ska satsa på sin utlandskarriär. Han är dessutom aktuell med att ha dragit igång succéklubben RAW comedy club igen.

Så här säger Mårten själv om showen:

“Vi blir allt självgodare och mer självupptagna och har gått från ett VI-samhälle till ett JAG-samhälle. Allt fler har fått för sig att hela världen snurrar runt just dem själva men livet är inte en monolog. Det finns en anledning till att vi har TVÅ öron och EN mun tror jag. Att både gå på djupet med och skoja kring varför och konsekvenserna av det känns både väldigt i tiden och enormt kul och spännande. Det kanske låter som om HYBRIS och min förra show UNDER YTAN är varandras motsatser men de är mer besläktade än man kan tro. Även denna gång kommer jag försöka så små inspirerande frön om livet i folks huvuden.”

foto: Jeppe Gustafsson