H&M utökar med Home-avdelning i Marieberg Galleria

H&M har tecknat fyra nya hyresavtal med Steen & Ström. Avtalen innebär en utökning av förhyrd yta och etablering av H&M Home i Marieberg Galleria. H&M är en viktig aktör och en viktig ankarhyresgäst i Steen & Ströms köpcenter. Bolaget utgör en solid grund i butiksmixen för mindre aktörer som skapar mångfald.

Etableringen av H&M Home i Marieberg Galleria kommer att ge centren ett uppsving. Heminredningskonceptet vinner stadigt mer mark och är populärt bland kunderna tack vare det breda utbudet av inredning i hög kvalitet. H

&M i Marieberg Galleria i Örebro växer med cirka 1 500 kvadratmeter under hösten 2017. Butiken kommer att innehålla flera nya modekoncept och blir dessutom först i Örebro med inredningskonceptet H&M Home.

– Det är glädjande att H&M vill investera i våra center. H&M är ett varumärke med hög förnyelsetakt och är mycket uppskattat av våra kunder. Vår ambition är att erbjuda den bästa shoppingupplevelsen och det är uppenbart att H&M Home kommer att bidra till att ge våra center ett välkommet tillskott, säger Robert Felczak för Steen & Ström.