P4 samlar in pengar till Världens Barn – är på Stortorget på fredag

världens barn

Sveriges Radios turné runt länet för insamlingen till Världens Barn kommer på fredag till Örebro. Mellan 12.00-13.00 står Andreas Morén och hans gäng vid Likkistan på Stortorget och samlar in pengar.

– Vi vet att varje krona gör skillnad och förbättrar livsvillkoren för de barn runt om i världen som har det allra tuffast. I Örebro brukar ett 80-tal företag vara med på olika sätt och stödja Världens Barn, i år hoppas vi på ännu fler, säger Josefin Stålbert, regionsamordnare Örebro län Världens Barn.

– Sätt in pengar på Radiohälpen Pg 90 1950-6 märk “Världens Barn” eller swisha till 9019506 märk “VB16 1880”.  Om ni skänker 1 000 kronor eller mer så kommer ert företagsnamn med i en tackannons i gratistidningen Örebroarn nästa vecka. Ni får också ett fint diplom, tipsar Josefin Stålbert.

,