Sivan, Lill-Babs och Ann-Louise ut på gemensam tuné i vår

sivan lillbabs

Nästa år blir det turné med några av landets mest folkkära och fantastiska artister, Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmqvist, Anne-Louise Hansson. Tillsammans började de sin yrkesresa i mitten av 50-talet och som i årtionden tillhört den svenska artisteliten. Var och en har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen för all framtid tillsammans underhållit det svenska folket i 183 år.

Nya turnén ”Tillsammans” besöker 14 orter runt om i landet med turnépremiär i Luleå den 1 februari 2017 som blir en av trions stora resa tillsammans, final väntas i Kalmar den 18 februari. Biljetterna släpps i dag. Den 10 februari kommer trion till Hjalmar Bergmanteatern.

foto: Bengt H Malmqvist

One comment on “Sivan, Lill-Babs och Ann-Louise ut på gemensam tuné i vår

Comments are closed.