Musikfestival i samband med konferens om jämställdhet

I samband med konferensen Forum Jämställdhet den 31 januari till 1 februari arrangeras en musikfestival. ”Genom ett samarbete med Örebro kommun och musikfestivalen Live at Heart kommer deltagarna på konferensen få möjlighet att ta del av Equal at Heart. Festivalen erbjuder 15 artister och band som spelar på fem scener runt om i Örebro under kvällen. Det kommer att bjudas på allt från hårdrock till folkmusik”, skriver arrangören.

– Forum Jämställdhet är ett sätt att uppmärksamma alla människor som jobbar och kämpar för jämställdhet runt om i landet. Att de nu får en egen musikfestival känns som ett fantastiskt sätt att få fira och inspirera dem. Dessutom får vi möjlighet att lyfta jämställdhet inom kultur- och musikvärlden som är en väldigt viktig fråga, kommenterar Clara Berglund projektledare för konferensen Forum Jämställdhet.