Personlig Ph blandade eftertanke med pophits

lena-ph

“Jag är ingen älskling”, sjunger Lena Philipsson. Men på Conventum på fredagskvällen hade hon i alla fall lockat till sig en trogen skara fans som tagit artisten till sitt hjärta. Som tack bjöd Lena på en mycket personlig show med mer eftertanke än pop.

Lena Philipsson är mycket personlig, snudd på privat, under de två timmar showen pågår. Både mellansnack och texterna är mer än utlämnande, men samtidigt med en stor dos självdistans. Med glimten i ögat ger hon en inblick i livet som kändis med skvallerpressen som ständigt jagar nya rubriker. Det personliga och lågmälda blandas upp med pophits som Det gör ont och Kärleken är evig.

Trots en lätt förkylning bjuder Lena Philipsson örebropubliken på en härlig show med många höjdpunkter.

foto: Blixten & Co/ press