Snart öppnar Eztrad – blir en mötesplats med show och humor

eztrad

Den 18 november öppnar nöjesrestaurangen Eztrad. – Ja, det är lite häftigt att området Ingenting i Adolfsberg som fram till början av 1900-talet var en populär festplats för örebroarna på ett sätt återuppstår, säger marknadsansvarige, Filip Jondelius, som också är med i showensemblen.

– Jag och Erik Loön startade showverksamheten på Rest. Södra Vattentornet för fem år sedan och det har varit väldigt kul och bra. Problemet är bara att lokalerna var tungjobbade och rätt begränsade vad gäller just underhållningen och showerna inomhus. Nu har vi kunnat bygga lokalen på Rosängen utifrån det vi vill göra och presentera i underhållningsväg på ett helt annat sett. Även om inredning mycket påminner om Södra Vattentornets. Hela konceptet bygger på närhet till gästerna och vi jobbar med allt från show, dans, humor och servering.Årets Julshow blir en Premiärshow med en stor blandning av låtar och sångnummer i olika genrer, tillsammans med ett maffigt julbord såklart.

Restaurangen är ny och toppmodern. Den kan anpassas till både fest, konferens, middagar, konserter.  På vardagar är det lunchservering och dagkonferenser som gäller.

– Vi samarbetar såklart med övrig verksamhet på Rosängen och det gör att vi också kommer kunna göra vissa evenemang ute på somrarna. Området här är fantastiskt fint och deras lokaler som t ex Orangeriet är oslagbart. De har ju också butiker, bed & breakfast med mera.

Kommer då örebroarna att hitta hit?

– Ja, hela södra Örebro området växer ju så det knakar med bostäder och näringsliv. Bra promenad och cykelvägar finns, stadsbussen stannar precis utanför. Jag tror också att vi tillsammans med redan etablerade Sommaro, Brunnsparken och Gustavsvik blir en del i att öka attraktionskraften till området, avslutar Filip.

eztrad-artister

foto: Eztrad