Lotta Carlbäck ansvarar för OnePartnerGroup i Örebro

Lotta Carlbäck har anställts som verksamhetschef för OnePartnerGroup i Örebro. Lotta kommer senast från ABC Kraften där hon i egenskap av regionchef har ansvarat för verksamhet och personal.

– Det är otroligt spännande att få äran att starta upp kontoret i Örebro län och bli det nordligaste kontoret. Att få vara med att forma verksamheten efter de lokala behov och möjligheter som finns i Örebro är jättekul! OPG är trygga, flexibla och oerhört professionella och jag ser fram emot att få utvecklas tillsammans med verksamheten, säger Lotta Carlbäck och fortsätter:

– Jag vill också få till ett nära och bra samarbete med det lokala näringslivet och tillgodose de behov som finns inom kompetensförsörjning och HR-stöd. Målet är att få igång en stabil verksamhet och växa stadigt, både lokalt och norrut, så att vi kan anställa fler till Örebrokontoretoch sedan öppna ännu fler kontor i övre delen av Sverige, säger Lotta Carlbäck.

– Lotta har en god bredd kompetensmässigt vad gäller flera av våra produktområden och det är mycket positivt, både för Örebro-regionen och för hela koncernen, säger Jeanette Hjalmarsson, affärsutvecklings- och HR-chef på OnePartnerGroup.

– Det känns väldigt bra att Lotta valt att komma till oss och ta ansvar för vår senaste region. Det är en expansiv region med många möjligheter och behov av våra tjänster. Lotta har en lång och bred erfarenhet inom kompetensförsörjning och hon kommer att få fullt upp direkt då vi redan nu har kunder och uppdrag i regionen, säger Mats Hansson, koncern-vd på OnePartnerGroup.