Jerry Williams är ute på vägarna igen – konsert på Conventum i april

jerry-williams

Jerry Williams är tillbaka på scenen igen. Efter en utsåld vår rockar Jerry tillsammans med sitt åttamannaband och tre sångerskor vidare på Scalateatern i Stockholm med hyllade showen ”Man måste få lira” i höst. I vår blir det turné och den 8 april kommer han till Conventum.

Två år efter supersuccén med “The Farewell Show”, som sågs av 250 000 personer, kunde Sveriges rock-kung inte hålla sig längre. “Familjen, hunden, kompisarna, gymmet och ishockeyn är okey. Men… fan… man måste få lira!”, sa Jerry Williams och satte upp showen “Man måste få lira” – en avskalad, personlig föreställning laddad med favoritlåtar. “Man måste få lira” hade premiär i september 2015 på Kajskjul 8 i Göteborg och har blivit en stor framgång som hyllats i pressen. Våren 2016 spelades showen för utsålda hus i Stockholm där den fortsätter i höst.

Jerry Williams är också aktuell med sitt nya album “Ghost Rider” som släpptes i september i fjol och togs emot med hyllningar i media. Aftonbladet skrev att “det var längesen 73-åringen lät så här avslappnat vital”, Expressen att “räven rockar rejält”, Göteborgs-Posten skrev “en gång champ alltid champ” och Nöjesguiden att “för Jerry Williams är det här kronan på verket, och för oss är det årets mest sprakande överraskning”.

foto: Mats Bäcker/ Blixten & Co