Nu är nöjeskrogen Eztrad invigd

eztrad-bandklipp-2

På fredagen var det invigningsdags för Örebros nya nöjeskrog Eztrad. Tidigare bedrev samma gäng sin verksamhet på Södra Vattentornet, men från och med i höst är det Sommarrovägen 20 som är adressen. Där har orangeriet byggts samman med en ny bar- och restaurangdel och på det sättet har det skapats bra förutsättningar för showverksamheten.

Under invigningskvällen bjöds publiken på material från tidigare föreställningar och smakprov från den kommande julshowen. Den har premiär den 18 november. Som vanligt när Erik Loön, Filip Jondelius och kompani drar igång så är det humor, dans och sång i ett härligt tempo som gäller. Tack vare lokalens utformning är det nära mellan artisterna och publiken, en cat-walk mitt i restaurangen förstärker den känslan av samhörighet.

eztrad-elvis-2

eztrad-killtrio-2

, ,