OS-hjälte inviger Candle Shops outlet på CV-området

candles-outlet

Candles Scandinavia växer snabbt och har för tredje året i rad utsetts till ett Di Gasell-företag. Nästa vecka fortsätter utvecklingen när man öppnar sin första egna outletbutik under varumärket The Candle Shop. Outleten kommer att ligga i företagets lokaler på CV-området i Örebro och invigs den 18 november.

Fotbollsproffset Lisa Dahlkvist, som satte det avgörande målet för Sverige i matchen mot USA under OS i Rio i somras, kommer klippa bandet när butiken öppnas. Lisa spelar till vardags i KIF Örebro DFF.

– Vi har så många fina ljus och doftprodukter som är bra men inte går att sälja i vanliga butiker på grund av saker som kunder sällan ens ser, som en liten prick på en lapp under ljuset eller någon mindre bubbla i en etikett. Det är extra roligt att vi samtidigt får möjlighet att uppmärksamma Lisa Dahlkvist, en av Örebros stora stoltheter, säger Nina Garmiani, som är ansvarig för de The Candle Shop-butikerna.

The Candle Shop är Candles Scandinavias eget butikskoncept. I den nya butiken kommer det säljas exklusiva doftljus och annat doftrelaterat av bland annat märkena WoodWick och Bridgewater, blandat med varor från den egna fabriken, som ligger vägg i vägg med outleten. Sedan tidigare finns två butiker, en i Mariebergs Galleria utanför Örebro och en i Mall of Scandinavia i Stockholm. I outlet-butiken kommer samma sorts ljus finnas till försäljning, men med mindre skönhetsdefekter som gör att de inte går att sälja i vanliga butiker.

Candles Scandinavia är Nordens största leverantör av ljus. Företaget förser allt från interiörbutiker, presentbodar, möbel- och blomsterhandlare till hotell, restauranger och spa-anläggningar med ljus. I företagets sortiment finns både världsledande varumärken som WoodWick, RibbonWick, Bridgewater Candles och Colonial Candles och ljus från egna märken som till exempel Olivia & Co och Blanche. Ljusen från de egna märkena tillverkas i en ny och modern fabrik i Örebro, där vi även tillverkar private label-ljus för många varumärken, bland andra Clas Ohlson, Lagerhaus, Gynning och Edblad.

The Candle Shop Outlet öppnar fredagen den 18 november klockan 15.00.

Adress för butiken är CV-gatan 38.