Johan Glans ut på turné – slutsålt i Örebro

På måndag den 21 november har Johan Glans nya standup-show “World Tour of the World” Sverigepremiär på Cirkus i Stockholm. Efter en världsturné till bland annat Tokyo, Sydney, Johannesburg, Ljubljana och San Francisco fortsätter en av landets populäraste komiker med 70 stopp i Sverige. Johan Glans två föreställningar i Örebro den 9 december är slutsålda.

“World Tour of the World” är den storslagna uppföljaren till Johan Glans succéshower ”World Tour of Skåne” (2008) och ”World Tour of Skandinavien” (2013). I den nya showen bjuds publiken på renodlad standup i ett rasande tempo i samma anda som hans tidigare föreställningar, men med helt nyskrivet material.

Under hösten var Johan Glans ute på världsturné med “World Tour of the World”. Han uppträdde på standup-klubbar i inte mindre än fem världsdelar och besökte bland annat Japan, USA, Australien och Sydafrika:

– Det gick faktiskt jättebra, konstigt nog. Jag hade förberett mig mentalt på att det skulle kunna gå helt åt helsike på många ställen, men det gjorde det aldrig. Det blev en väldigt positiv upplevelse och ett minne för livet, berättar Johan Glans om världsturnén och fortsätter:

– Det häftigaste var att se människor i olika länder och kulturer skratta åt samma saker. Det kändes väldigt skönt att få känna den gemenskapen, säger Johan Glans.