Eva-Lena Edholms föreläsning tipsar föräldrar om relationen till barn

evalena-edholm-2

Föreläsningen ”Hitta ditt bästa sätt att vara förälder på” är en föreläsning om att fostra barn och skydda den viktiga relationen mellan barnet och föräldern som bygger på förhållningssättet som utformats av den danske familjeterapeuten och författaren Jesper Juul som bland annat har skrivit boken ”Ditt kompetenta barn”.

Eva-Lena Edholm har en bakgrund som förskollärare som blev familjehemsmamma till nio tonåringar och utbildade sig vidare till magister i Barn- och Ungdomsvetenskap och föreläser över hela Sverige för föräldrar och personal inom barnomsorg och skola. Hon säger att hon alltid har en grund beprövad teori i sina föreläsningar, men att hon omvandlat det akademiska språket till ett sätt att berätta så att alla kan förstå. I våras gick hon en utbildning genom Family-Lab som är Jesper Juuls organisation och Eva-Lena säger själv att det som hon har lärt sig av Jesper Juul har gett henne aha upplevelser som hon nu vill förmedla vidare.

Torsdagen den 24 november kommer Eva-Lena att föreläsa på ABF i Örebro och berätta hur man kan hjälpa ditt barns självkänsla att växa, hur du hjälper ditt barn att bygga upp sin integritet och hur man kan prata med ditt barn.