Prisade för deras strapatser på Bergslagsleden

orangea-bandet-bergslagsleden-2

På onsdagen fick flera personer ta emot utmärkelser för deras strapatser på Bergslagsleden. De rör sig om att man har avverkat hela leden i ett, enda sträck eller tagit det etappvis. Orange äventyr är ett koncept som består av tre olika utmaningar – som alla går ut på att vandra hela Bergslagsleden. Äventyren har olika svårighetsgrad och därför finns ett äventyr för de flesta.

Orange Bandet

Orange bandet är för den som är ute efter en riktig utmaning och som vill testa gränserna för sin uthållighet. För att förtjäna Bergslagsledens Orange Band ska du ta dig genom hela leden utan avbrott.

Ledpass 365

Ledpass 365 är till för den som vill testa sin förmåga och uthållighet, och samtidigt ta sig tid att njuta av den underbara vandringen som Bergslagsleden har att erbjuda. I det här äventyret ska man ta sig igenom hela Bergslagsleden under ett år. Man får dela upp äventyret i så många turer man vill och ta så många uppehåll man vill.

Diplomvandring

Diplomvandringen är vårt klassiska äventyr som har funnits i över 35 år. Det här är äventyret för den som vill ta leden i sin egen takt och verkligen vill njuta av den rena upplevelsen av att vandra.
Reglerna för Diplomvandringen är enkla. Vandra när du vill, i den takt du vill och ta etapperna i den ordning du vill. När du har gått alla 17 etapper har du gjort dig förtjänt av att titulera dig som Diplomvandrare.

Läs mer här:

http://bergslagsleden.se/orange-aeventyr/

Källa/ foto: Region Örebro län