Då spelar Sabine Ddumba på Frimis

För mindre än en månad sedan släppte Sabina Ddumba sitt hett efterlängtade debutalbum Homeward Bound som fick kritikerna att jubla. Jan Gradvall kallade det “Årets Klokaste Album” och Nöjesguiden skriver att “Sabinas aura av världsvan vishet genomsyrar stora delar av albumet”. På fredag gästar hon säsongsavslutningen av Skavlan och med det kritikerrosade albumet i bagaget kommer Ddumba åka ut på en omfattande vårturné 2017, med namn Homeward Bound Tour. Den 31 mars spelar hon på Frimis Salonger

– Studion är kul, PR- arbetet är kul, men … Jag gör allt detta för att få spela live och möta publiken. Jag har som roligast när jag står på scen och jag älskar att spela live. Jag har fullt band med mig och jag satsar allt på min liveshow. Nu har jag äntligen släppt mitt debutalbum och jag längtar att få spela mina låtar för er, säger Sabina.