Barmark till jul – enligt oddsen

Det lackar mot jul men en stor del av Sverige är fortfarande grönt. Enligt färska odds från spelbolaget Betsson får örebroarna räkna med barmark på julafton. Sannolikheten att det kommer uppmätas minst tre centimeter snö på dopparedagen är 40 procent.

För många barn och vuxna är snö en av de viktigaste parametrarna för att den rätta julkänslan ska infinna sig. Men det är inte alltid som vädergudarna ger med sig. Enligt färska odds från Betsson blir det ingen snöklädd julafton i Örebro. Hos spelbolaget spelas just nu minst tre centimeter snö till 2,20 gånger pengarna.

– Örebroarna har 40 procent chans till snö, men vill man vara säker på att julfirandet äger rum i ett vinterlandskap är det norrut och Luleå som gäller. Staden har mest snösäkra chanser i Sverige, säger Robin Olenius, PR-chef på Betsson.

,